Eneco

Onze missie ‘duurzame energie van iedereen’ is al sinds 2007 stevig verankerd in onze strategie. Eneco was het eerste grote energiebedrijf dat vol overtuiging inzette op een duurzame koers. We willen dat iedereen duurzamer kan wonen, werken en leven. Iets wat we alleen samen kunnen bereiken: samen met onze partners, klanten, leveranciers. Samen met hen ontwikkelen wij betaalbare energiediensten die besparen en zelf opwekken mogelijk maken. Zo helpt Eneco heel Nederland omschakelen naar duurzame energie.

Oxxio

Bij Oxxio stroomt de duurzame missie ook door onze aderen. Wij zijn de online energieleverancier die zich onderscheidt in digitale dienstverlening. Het begon in 2000 met twee ondernemers die zagen dat het anders kon in energieland. Eenvoudiger en goedkoper. En deze spirit van vernieuwing en vooruitgang is nog steeds ons uitgangspunt. Bij ons regel je energie op een slimme, voordelige en eenvoudige manier.

WoonEnergie

WoonEnergie is de enige energieleverancier in Nederland die er speciaal is voor woningcorporaties en hun huurders. We werken samen met 100 woningcorporaties en geven advies aan 70.000 huurders, waarmee zij hun energiekosten kunnen verlagen. Hoe meer huurders meedoen, hoe verder de CO2-uitstoot omlaag gaat

AgroEnergy

AgroEnergy is al jaren dé energiepartner voor de glastuinbouw. Met onze gespecialiseerde energiekennis helpen we tuinders aan mooie resultaten in hun energiehandel. Binnen Eneco vormen wij een relatief klein bedrijfsonderdeel. Je krijgt bij ons veel ruimte voor eigen initiatief binnen een hechte groep van betrokken collega’s. Wil jij werken bij dé energiepartner voor de glastuinbouw? Met een enthousiast team van 60 collega’s begeleidt AgroEnergy ruim 800 agrarische ondernemers naar de optimale energiestrategie.

Een seintje als er vacatures zijn?