De merkbekendheid
versnellers

Onze commerciële afdeling zorgt ervoor dat klanten kiezen voor Eneco en dat ze klant blijven. Het marketingteam bepaalt de merkstrategie, ontwikkelt reclamecampagnes en getrouwheidsacties en staat in voor onze website.

Het Sales Team geeft elke dag het beste van zichzelf om zoveel mogelijk (nieuwe) klanten (B2C en B2B) te overtuigen van lokale en duurzame energie.

Wat we doen bij Marketing

Product & Pricing:

Wat doet de markt? Wat verwachten we van de concurrentie? En hoe positioneren we onszelf? Dat bepaalt het Product & Pricing Team.

Marketing:

Met de nodige dosis power en creativiteit zet het marketingteam de bedrijfsstrategie om naar een merkstrategie. Het team creëert en bouwt het unieke en krachtige Eneco-merkverhaal en zet zo (toekomstige) klanten aan om samen duurzame stappen te zetten.

Wat we doen bij Sales

B2C sales:

Dit team beheert de verschillende verkoopkanalen voor particuliere klanten. Van online sales tot persoonlijke verkoop.

B2B sales:

Een gedreven team van verkopers staat elke dag klaar om nieuwe zakelijke klanten binnen te halen en geven antwoorden op al hun energievraagstukken.

Hoe we het doen?

“We doen het nu!” is voor het Commerciële Team niet alleen de Eneco merkslogan, maar ook het mantra om (toekomstige) klanten aan te zetten tot klimaatneutrale acties.

Het team heeft een cruciale rol in het begeleiden van klanten naar duurzame keuzes. Hoe we dat nu doen? Als commercieel team werken we samen met verschillende departementen binnen Eneco, en hebben we vele externe stakeholders zoals o.a. creatieve bureaus, media, sales partners en marktonderzoekbureaus.  

Waarom een job in Marketing & Sales?

People story #A

"Wervende tease van het verhaal (mss een straffe quote)"

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Heb je vragen?

Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze recruiter

Margot Debue

Recruiter

Niets gevonden?

Schrijf je in voor onze job alert!