De digitale
transformatie
versnellers

De volledige werking van Eneco steunt op een stabiele en betrouwbare digitale omgeving.

Dit team staat in voor het beheer van alle IT-systemen en software waarmee we onze klanten van dienst zijn en onze business laten draaien.

Een hele uitdaging!

Wat we doen

De afdeling Data & Technology Services is verantwoordelijk voor het databeheer, de core applicaties en de IT-infrastructuur van Eneco België. Daarnaast is er een nauwe samenwerking met het Digital Team van ons moederbedrijf in Nederland. 

De afdeling is opgebouwd als spiegel van onze organisatie. Met twee grote businessunits: commercieel (SIMS) en operationeel (CS). Elke unit heeft een eigen managementlaag en product-owners voor één of meerdere teams. De D&TS afdeling hanteert de agile-methodiek.

Samen met de verschillende business units, leveren de teams digitale oplossingen. 

Hoe we het doen

De verschillende teams zijn allemaal georganiseerd volgens het scaled agile framework, waarin ze elk een productowner, scrum-master hebben die het agile team begeleiden.  

We ondersteunen rechtstreeks het One-Planet-Plan door onze business- en retailklanten toe te laten energiecapaciteit aan te kopen, deze zo goed mogelijk aan te sturen, inzicht te brengen in energieverbruik en tarieven en de energietransitie te begeleiden … (EES, apps HEMS, etc…) 

Waarom een job in IT & Digital?

People story #A

"Wervende tease van het verhaal (mss een straffe quote)"

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Heb je vragen?

Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze recruiter

Margot Debue

Recruiter

Niets gevonden?

Schrijf je in voor onze job alert!