De loopbaanversnellers

Bij HR zorgen we ervoor dat we de juiste medewerkers aantrekken, dat we hen ontwikkelen, uitdagen zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen om elke dag opgeladen en vol energie hun steentje bij te dragen aan de klimaattransitie.

Ook alle loonadministratie, vragen rond sociale wetgeving, de opvolging van de bedrijfswagens en het beheer van onze kantoren nemen we voor onze rekening. 

Wat we doen

Binnen HR werken we vanuit vier clusters: 'Business' ondersteunt en adviseert de organisatie in al haar HR noden. De cluster ‘Data’ ondersteunt de HR afdeling met cijfers, rapportering en analyse.

De cluster 'HR Support' legt de focus op processen. Als laatste hebben we de cluster Services waar we de wagenvloot (sinds 2019 duurzaam ingezet), het gebouw, de veiligheid en compensations & benefits verzorgen.  

Innoveren. Maar hoe?

Het hele HR team werkt samen aan een cultuur waar iedereen zich op z’n plek voelt, floreert en meetelt. Waar we ieders bijdrage zien, erkennen en belonen en waar we successen vieren. Een veilige werkomgeving vol positiviteit.

Het is onze taak om de juiste talenten aan te trekken en die van onze medewerkers te ontwikkelen.

Wij ondersteunen onze medewerkers om slimmer en sneller te werken, want de wereld verandert snel. We reiken hen alle handvaten aan die ze nodig hebben om te groeien en zich te ontwikkelen.

Zo kunnen we als één team onze ambities waarmaken: klimaatneutraal in 2035. 

Waarom een job in Human Resources & Facilities?

People story #A

"Wervende tease van het verhaal (mss een straffe quote)"

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Heb je vragen?

Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze recruiter

Margot Debue

Recruiter

Niets gevonden?

Schrijf je in voor onze job alert!