De innovatieversnellers

Het Innovatie Team richt zich op het bedenken, testen en lanceren van nieuwe producten en diensten die mee de energietransitie versnellen.

Onze innovatie-roadmap focust op de mogelijkheden van de digitalisering van de energiesector.

Dat gaat van de plaatsing van zonnepanelen en warmtepompen tot de ontwikkeling van slimme apps om je verbruik op te volgen, of om je elektrische wagen optimaal op te laden. 

Wat we doen

Een succesvolle organisatie houdt zich niet alleen bezig met de activiteiten van de dag, maar kijkt ook vooruit. Het innovatieteam houdt continu de blik op de toekomst. 

Met onze duurzame missie in gedachten (klimaatneutraal in 2035) ontwikkelen wij producten en diensten die onze klanten helpen in de energietransitie.

Innoveren. Maar hoe?

Elk teamlid neemt ownership over een welbepaald innovatiedomein, met een focus op de B2C markt, dit kan bijvoorbeeld onze smart meter app zijn, of slimladen of HEMS (Home Energy Management Systems).

Als een echte intrapreneur begeleid je de verschillende initiatieven van idee tot scale-up, in samenwerking met de verschillende betrokken afdelingen binnen Eneco. De stappen die hierin gezet worden volgen de lean-startup methodologie en zijn onder andere Exploration, Problem-Solution & Product-Market Fit & Scale-up. 

Waarom een job in Strategy & Innovation?

People story #A

"Wervende teaser van het verhaal (mss een straffe quote)"

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Heb je vragen?

Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze recruiter

Margot Debue

Recruiter

Niets gevonden?

Schrijf je in voor onze job alert!