De kleine lettertjes

De energiesector is sterk gereguleerd. Het Legal, Regulatory & Public Affairs Team zorgt ervoor dat al deze regels en wetten vertaald worden in onze processen en onze manier van werken. En dat ze worden nageleefd. Dit team houdt zich ook bezig met lobbywerk en netwerking binnen allerlei sectororganisaties. 

Wat we doen

Het Legal Team heeft vooral juridische verantwoordelijkheden zoals het onderhandelen en opstellen van overeenkomsten en contracten.

Het Regulatory Affairs Team volgt de ontwikkeling van nieuwe regelgeving en de implementatie ervan in onze systemen op de voet. Zo behouden we onze ‘licence to operate’ en werken we in lijn met de wetgeving.

  Het Public Affairs Team neemt actief deel aan het maatschappelijk debat. Ze stuwen de energietransitie  vanuit onze eigen overtuiging en kennis van de markt.

  Hoe we het doen

  Het volledige Legal, RA & PA Team werkt dagelijks samen om ervoor te zorgen dat Eneco voldoet en blijft voldoen aan bestaande en nieuwe regelgeving.

  Elk contract, elke algemene klantencommunicatie wordt goedgekeurd door Legal. Daarbij houden we niet alleen rekening met louter juridische elementen maar ook met de doelstellingen en ambities die Eneco voor zichzelf heeft gesteld om een klantgerichte organisatie te zijn die in 2035 klimaatneutraal wil zijn. 

  Waarom een job in Legal, Regulatory & Public Affairs?

  People story #A

  "Wervende tease van het verhaal (mss een straffe quote)"

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

  Heb je vragen?

  Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze recruiter

  Margot Debue

  Recruiter

  Niets gevonden?

  Schrijf je in voor onze job alert!