NL FR
Mijn Eneco inloggen

Passen wij bij elkaar?

Waarden

Bij Eneco passen mensen met verschillende talenten. Onze medewerkers zijn net zo divers en uniek als de klanten die we bedienen. Wat ons bindt? Onze overtuiging en onze kernwaarden die je hieronder terugvindt.

Fan van de klant

Onze klant behandelen zoals we zelf behandeld willen worden. Dat is waar wij voor gaan. We hebben een interne klantendienst die bestaat uit ware Customer Service Champions. Dankzij de nodige opleidingen vergaren zij een brede kennis waardoor zij kampioen zijn in hun vak. Zo kunnen ze onze klant optimaal verder helpen. We beschikken ook over een speciaal ingerichte customer experience lounge waar bezoekers persoonlijk kunnen kennismaken met het aanbod, de knowhow en de dienstverlening van Eneco.

Authentiek

Jezelf zijn is iets dat we bij Eneco sterk aanmoedigen. Eerlijk en aanspreekbaar zijn met respect naar elkaar toe, daar gaat het om. Bij Eneco ligt de nadruk op openheid en transparantie.

Duurzamer

Het gerecycleerde meubilair, de clean desk benadering, de duurzame materialen, de zonnepanelen op het dak: dit zijn typische uitingen van de pragmatische en consequente groene benadering van Eneco. Ook de werknemers dragen elk hun steentje bij om te werken aan een aangename, milieubewuste werkplaats. You have to walk the talk!

Samenen

Bij Eneco vinden we het belangrijk om naast al dat harde werk ook daarbuiten samen plezier te maken. We steunen elkaar waar nodig en hechten belang om te luisteren naar elkaars mening. Onze werkomgeving bevordert ook de samenwerking en de interactie. Onze werknemers zijn betrokken doordat ze participeren in de keuzes die we maken. Samen streven we gemeenschappelijke doelen na en gaan we voor een duurzame samenwerking!

Durf innoveren

Mensen en bedrijven bepalen zelf hoe ze groene energie opwekken, gebruiken, opslaan en delen. Wij helpen ze daarbij met innovaties die slim wonen, verplaatsen en werken mogelijk maken. We denken buiten de kaders, ontdekken nieuwe mogelijkheden en zoeken de verbinding met klanten en partners om innovatieve producten en diensten relevant te maken. Eneco verandert van energieleverancier naar energiepartner. Wij willen tempo maken om de energietransitie te versnellen, met technologie en innovatie als drijvende kracht.

 

Onze werknemers aan het woord

Waarom is het zo leuk om te werken bij Eneco? Onze werknemers leggen het je graag zelf uit. Originele meeting rooms, aanspreekbare en behulpzame collega’s, een bedrijf waar je kan bijleren en waar je kansen krijgt: ontdek het in het filmpje.

 

Wist je dat

Onze medewerkers zichzelf kunnen herbronnen en de batterijen kunnen opladen in een heuse ontspanningsruimte (Chill-Out), inclusief WII corner, pooltafel, kickertafel, pingpongtafel en DJ booth?

We een feestcomité hebben die verschillende activiteiten per jaar organiseert, zoals een quiz night, paëlla avond, deelname aan de Urban Trail, personeelsfeest en yogasessies?

We erg veel belang hechten aan de opendeurcultuur, waarbij elke vraag een duidelijk antwoord verdient?

We in ons aankoopbeleid steeds op zoek gaan naar duurzame partners? Fairtrade koffie, biologisch fruit en/of lokaal geteeld, leasen van duurzame wagens, kladpapier dat we tot notitieblokken verwerken, enzovoort.

Iedere dinsdag vers fruit voorzien wordt op iedere verdieping?

Onze medewerkers aan de slag kunnen aan een desk, in een lounge, in een focus of aan een hot spot? De nadruk ligt hierbij vooral op flexibiliteit en interactie tussen de teams.

We picknickdekentjes voorzien aan de receptie om tijdens de lunch buiten te eten in de natuur?

Eneco elektrische fietsen ter beschikking stelt voor zijn werknemers?

We stuk voor stuk hardwerkende mensen zijn, maar dat we daarnaast ook erg veel belang hechten aan een goede werk-privé balans door middel van telewerk, flexibele uren, enzovoort?

We ieder kwartaal een Business Review organiseren voor onze medewerkers. Zo blijft iedereen op de hoogte van de lopende projecten, cijfers, doelen en verwezenlijkingen van Eneco.

Er een mogelijkheid is om te douchen als je met de fiets naar het werk komt of als je tijdens de middag gaat joggen?