NL FR

Contactgegevens

Heb je een vraag over een vacature?

Onze Talent Acquisition Expert, Margot, helpt jou graag verder!
Margot Debue

Ons kantoor vind je in Mechelen, Battelsesteenweg 455i.
Bekijk op Google Maps

Contacteer ons

 

Hoe geraak je op jouw nieuwe duurzame werkplek?

kom je met het openbaar vervoer?

Vanuit het treinstation in Mechelen neem je bus 4 in de richting van Battel-Leest. Stap af aan de halte Mechelen Transportzone E19.

Kom je met de auto?

Vanuit Antwerpen:
Neem afrit 9 – Mechelen Noord. Sla linksaf naar N16 richting Willebroek. Sla opnieuw linksaf aan de volgende lichten richting Battelsesteenweg. Onze kantoren bevinden zich op je rechterkant.

 

Vanuit Brussel:
Neem afslag 9 – Mechelen Noord. Links aanhouden. Sla aan de derde lichten linksaf richting Battelsestenweg. Onze kantoren bevinden zich op je rechterkant

Kom je met de fiets?

Dan kunnen we jou aanraden om langs het kanaal Leuven-Mechelen te fietsen. Een makkelijke en rustige verbinding als je van het treinstation in Mechelen komt.

 

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik solliciteren bij Eneco?

Heb je een vacature gezien die jou interesseert? Dan kan je best gericht reageren op de vacature door op “solliciteer” te klikken. Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan zeker contact op met onze Talent Acquisition Expert.

Solliciteer je op een vacature van Eneco Wind, Solar of eMobility? Stuur je cv en motivatiebrief dan naar het e-mailadres dat vermeld staat.

Kan ik spontaan solliciteren?

Spontaan solliciteren kan zeker. Klik op de knop “spontaan solliciteren” in het vacatureoverzicht en verras ons met jouw cv en motivatiebrief. We raden jou ook zeker aan om je aan te melden voor de vacaturemelding. Hierdoor blijf je op de hoogte van alle vacatures binnen jouw vakgebied.

Kan ik bij Eneco thuiswerken?

Vanaf september 2021 werken we volgens het 40-40-20 principe: 40% op kantoor werken, 40% thuis en 20% naar eigen keuze, thuis of op kantoor. Niet de locatie zelf, maar het type werk, het doel van de activiteit en de gewenste mate van interactie zijn leidend in je locatiekeuze. Op deze manier benutten we de voordelen van zowel thuiswerken als werken op kantoor en dragen we bij aan de structurele reductie van onze CO2-uitstoot. 

Zijn er kledingvoorschriften bij Eneco?

Bij Eneco vinden we het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn en blijven. We hebben geen kledingvoorschriften. Draag kledij waar je jezelf zelfzeker in voelt.

Is er voldoende parkeerplaats voorzien als ik op gesprek kom?

Absoluut. Vlak voor onze receptie zijn enkele parkeerplaatsen voorzien voor bezoekers en indien die volzet zijn, zijn er nog voldoende Eneco parkeerplaatsen beschikbaar op het bedrijventerrein.

Kan ik doorgroeien binnen Eneco?

Binnen Eneco hechten we veel belang aan interne mobiliteit. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de kennis en vaardigheden binnen onze organisatie blijft en dat onze medewerkers steeds de nodige uitdaging vinden in hun job. Iedere vacature wordt eerst intern bekend gemaakt, zo kunnen onze Eneco medewerkers als eerste hun kans wagen.