NL FR
Mijn Eneco inloggen

Contactgegevens

Heb je een vraag over een vacature?

Onze Talent Acquisition Expert, Eline, helpt jou graag verder!
Eline Van Harck

Ons kantoor vind je in Mechelen, Battelsesteenweg 455i.
Bekijk op Google Maps

Contacteer ons

 

Hoe geraak je op jouw nieuwe duurzame werkplek?

kom je met het openbaar vervoer?

Vanuit het treinstation in Mechelen neem je bus 4 in de richting van Battel-Leest. Stap af aan de halte Mechelen Transportzone E19.

Kom je met de auto?

Vanuit Antwerpen:
Neem afrit 9 – Mechelen Noord. Sla linksaf naar N16 richting Willebroek. Sla opnieuw linksaf aan de volgende lichten richting Battelsesteenweg. Onze kantoren bevinden zich op je rechterkant.

 

Vanuit Brussel:
Neem afslag 9 – Mechelen Noord. Links aanhouden. Sla aan de derde lichten linksaf richting Battelsestenweg. Onze kantoren bevinden zich op je rechterkant

Kom je met de fiets?

Dan kunnen we jou aanraden om langs het kanaal Leuven-Mechelen te fietsen. Een makkelijke en rustige verbinding als je van het treinstation in Mechelen komt.

 

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik solliciteren bij Eneco?

Heb je een vacature gezien die jou interesseert? Dan kan je best gericht reageren op de vacature door op “solliciteer” te klikken. Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan zeker contact op met onze Recruitment Specialist.

Kan ik spontaan solliciteren?

Spontaan solliciteren kan zeker. Klik op de knop “spontaan solliciteren” in het vacatureoverzicht en verras ons met jouw cv en motivatiebrief. We raden jou ook zeker aan om je aan te melden voor de vacaturemelding. Hierdoor blijf je op de hoogte van alle vacatures binnen jouw vakgebied.

Kan ik bij Eneco thuiswerken?

Afhankelijk van jouw functie bestaat er bij Eneco de mogelijkheid om een dag per week van thuis uit te werken. Natuurlijk mits goedkeuring van jouw leidinggevende.

Zijn er kledingvoorschriften bij Eneco?

Bij Eneco vinden we het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn en blijven. We hebben geen kledingvoorschriften. Draag kledij waar je jezelf zelfzeker in voelt.

Is er voldoende parkeerplaats voorzien als ik op gesprek kom?

Vlak voor onze receptie zijn enkele parkeerplaatsen voorzien voor bezoekers.

Kan ik doorgroeien binnen Eneco?

Eneco staat zeker open voor interne mobiliteit. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de kennis en vaardigheden binnen onze organisatie blijft. Hoe gaan we te werk? Elke vacature wordt eerst intern bekend gemaakt, zo kunnen onze Eneco medewerkers als eerste hun kans wagen.